Dinner

Kategori: Kajsa

Jag kan inte inte tipsa er om våran söndagsrätt som blev så jävla lyckad.
Fastnande för ett recept i tidningen Buffé som vi gjorde om till någon ännu bättre enligt mig eftersom vi är skeptiska till frukt i matlagning.
Eller till frukt över huvudtaget i för sig ;P

Järpar serverade med pitabröd, sallad & matlagningsyoghurt:
Stek biffar gjorda på lammfärs eller annan färs - inga konstigheter.
Smaksätt med vitlök, salt och peppar och lite chutney för att få dom saftigare eller efter tycke och smak såklart.
Vi hade även i rödlök.
Yoghurten blandade vi ut med fetaost - går bra med annan ost också.
I salladen skulle det vara apelsin enligt recept men vi är som sagt inte några frukt-fan och brukar heller inte hålla oss till recept så här freestylade vi lite ;-)
Vi hackade annanas, rödlök, avocado och blandade ut med grönsallad.
Och så en vinigrätt gjord på olja,  äppelcidervinäger salt & peppar över detta.
Värm pitabröden så dom blir lite lagomt knapriga och sen är det dags att servera!
Ica har en grym chutney också som blev pricken över i:et.
.
Nu ska vi ha söndagsmys och kolla på Så ska det låta följt av en efterlängtad Wallander film.
Vi hade tänkt göra en efterrätt ikväll också men vi har tydligen ärvt en väldigt velig sida av våran käre far så det slutade med att vi inte kunde bestämma oss så det blev ingenting.
Vi får duka från lite ost och kex sen istället ;-))
.




Kommentarer


Kommentera inlägget här: