Delete or not

Kategori: Kajsa

Vad ska vi göra med dig lilla bloggbaby?!
Det haglar ju inte direkt in uppdateringar här men då och då så får man ett litet skrivsug och vill kika in här.
Antingen för att se om ni fortfarande är några som vill läsa några rader vilket ni förvånansvärt är, eller för att tipsa er om favaoritlåten eller för att bara berätta att vi lever och kanske tillochmed ibland hur vi lever.
Som idag till exempel ;-)

Vi har sjukstuga deluxe hemma.
Dricker varmchoklad med grädde ur rosa sugrör, äter hembakta chokladbrownies med oreokakor i, internetshoppar efter att alla räkningar är betalda och man inser att man visst var rik och så kollar man på film.
Läs kollar på film som i dåtid.
Jag lyckades nyss krasha hårddisken som inte bara innehåller massa mysiga filmer som Lotta på Bråkmakargatan utan bilder från ett helt decenium som man samlat på sig.
Så inte nog med att datan är svart som natten när man försöker starta upp den .. Ingen hårddisk heller, inga filmer och inga påminellser om blöta nätter !!
Katastrof.
Måste snarast lämnas in så man kan sova gott igen.

Förutom det, risiga halsar och snoriga näsor så är livet som vanligt väldigt härligt och det finns inte så mycket annat att klaga på.
På lördag kommer älskade mami, storasyster och hennes fina barn hit. Ett av dom får vi träffa för första gången om några veckor om allt går som det ska !!
Men medans lillasyster gräddas färdigt i magen får vi passa på att ta igen saknad tid med dom andra busfröna.
Och imorn ska vi fira att finaste Amanda har fyllt år och så ska jag förstås hinna med en löningshelg på Åhléns city också.
Känns som att jag kommer vara ganska mör på söndag men desto rikare på Kram-kontot <3
Nu ska jag mixa ihop en riktig c-vitaminbomb till oss och skriva ner en lista på allt man behöver för att kunna välkomma hösten på bästa och snyggaste sätt ;-) 
På återseende.
Kommentarer


Kommentera inlägget här: