Lets drop it

Kategori:

Helgen med stort H är visserligen slut men in my mind så går den på repeat om och om igen och spelas upp som en brutalt härlig film som man kan se hur många gånger som helst.
Då kanske ni får en liten hum om hur grymt det faktist blev !!
Från början till slut.
Fredag till söndag non fucking stop ;P
Vi har fått så mycket kärlek, så mycket fina paket och så många härliga skratt tillsammans med nära och kära.
Precis så som man förväntar sig att det ska vara när man fyller år fast ännu bättre.
 
Jag ska försöka sätta ord på det innan jag visar er lite bilder.
Efter att ha spenderat x antal timmar i köket och framför spegeln på lördagmorgon så var vi redo att välkomna familjen och ta emot fina presenter och skön sång.
Vi  hade gjort smårgåstårta till dom vuxna och en liten pizzabuffe till dom mindre.
Sen fick man fylla på sockerförrådet för resten av veckan och rulla hemmåt något kilo tyngre ;-)
Vädret och Enskede visade sig från sin bästa tänkbara sida och balkongen förvandlades till ett litet solpalats och våra gäster verkade trivas.
(Saknar att skriva saker utan mina emoji symboler som jag vanligtvis knarkar i samband med bilder och text)
Det får gå ändå..!
När kakfaten var tomma tänkte jag skriva nu men det blev dom juh faktist aldrig men när alla var mätta och belåtna och systrarna behövde göra sig redo för kvällens firande så åkte familjen hemmåt, diskmaskinen fylldes, klänningarna byttes till ett strå vassare och vi var redo.
Redo för en bättre middag på Nosh and chow tillsammans med dom där vännerna som man önskar att alla skulle få uppleva någon gång i livet.
Dom är sällsynta och extremt kärleksfulla.
Vi hann med en skålis och lite mer rosé på balkongen innan Lina och hennes kärlek hämtade upp oss.
Solen sken fortfarande över Huvudstaden när vi slog oss ner med en fördrink på deras innergård för lite paketutdelning, som våra fantastiska vänner inte hade snålat in på för fem öre, innan vi flyttade ner för att njuta av en makalöst härlig middag dom närmaste timmarna.
Lina, Frida, Maria & Moa (Catrine var tyvärr sängliggandes) var dom vi ville fira kvällen med och dom ville lyckligtvis också fira den med oss ;-)
Den sista kvällen som tjugofyraåringar innan klockan skulle slå tolv och vi skulle inte längre vara närmare tjugo än trettio !!
So far so good.
Ingen kris har infunnit sig utan är snarare jävligt tillfreds med livet och det faktum att man förhoppningsvis bara har levt en fjärdeldel av det än..
Så som sagt so far so good ;-)
Efter efterrätten dök min fantastiska chef upp och gjorde oss sällskap också.
Bara en sån sak !! Jag var helt ovetandes och kunde bara inte sluta le.
Vi drack lite mer vin innan Lina var tvungen att kasta in handduken och vi gick till Utecompagniet för ett till glas innan det var dags att slå klackarna i taket på Suite.
Obligatoriskt shottande följt av en massa dans.
Vi brukar sällan känna oss nöjda vid tretiden så vi gick till Rose men hann ändra oss när vi insåg hur mycket folk som tänkte samma som oss.
En liten hamburgarbuffé dukades istället upp i sängen innan  vi somnade med ett leénde på läpparna.
 
Söndagen är egentligen värd att nämnas den också men nu börjar skrivfringarna snart krampa och i brist på sol och sommarfeeling vill jag sätta på Skärgårdsdoktorn och njuta av lite svensk sommar.
Som vi btw ägnade större delen av söndagen åt mendans regnet öste ner.
Hur trevligt som helst och nu vill jag göra om det ;-)
 
Miljoner tack för den feaste birthdayhelgen ever !! Det finns inte ord för hur mycket vi älskar er och utan er vore livet väldigt fattigt, tomt och tråkigt.
To the moon and back.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: